onsdag 4. februar 2015

Unica termostat návod

Termostat musí být instalován v dostatečné vzdálenosti od přímých zdrojů tepla. Typy použití - termostat týdenní programovatelnýoblast bydlení:domácnosti se samostatným ústředním vytápěnímdomácnosti s komunálním . Termostat neinstalujte v blízkosti zdrojů tepla nebo chladu .

Termostat, časový spínač a týdenní programovatelný spínač. UNICA Colors – krycí rámečky, dekorativní rámečky. Unica-termostat týdenní programovatelný-230V AC-2m-polar. Unica (standard) počet modulů: moduly upevnění: zacvaknutím montážní výška: .

Unica-termostat týdenní programovatelný-230V AC-m-polar. Schneider UNICA Termostat týdenní programovatelný, polar (MGU08). Tento návod se vztahuje na výrobky následujících objednacích čísel a designů,. Je-li termostat použit k regulaci podlahového vytápění, je nutno dodržet . Termostat neobsahuje kovovú montážnu dosku, dodáva sa s krytom a bez rámika.


Montáž UNICA 1-wire modulu do tlačítka Schneider. Chtěl bych použít termostat Unica, který má čidlo umístěné v podlaze. V každém balení bývá kompletní návod a postup montáže.

Pokyny k instalaci viz instalační návod pro pokojový termostat. BEA 24-BK, BEA 24-BT - návod k instalaci, obsluze a údržbě. CARGOMAX - návod k instalaci, obsluze a údržbě.


Termostat, časový spínač, týdenní programovatelný spínač. ASTRONOMICKÉ SPÍNACÍ HODINY Návod na použití AST Line MODERNÍ. BPTBEZDRÁTOVÝ PROSTOROVÝ TERMOSTAT BPTVám nabízí široké uplatnění.


Centrální ovládání UNICA System umožňuje sdružit. Tento projekční návod poskytuje informace o způsobu zavedení IRC. Není výrobně a někdy i technicky možné vyrobit termostat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg