torsdag 5. februar 2015

Sellerirotsuppe med bacon

Deilig sellerisuppe med sellerirot, poteter, eple og bacon. Se Lise Finckenhagens oppskrift på suppe her! Eple- og sellerisuppe toppet med mør, norsk kylling, hasselnøtter og frisk salvie - nydelig til både lunsj, middag og kvelds.

OPPSKRIFT MED SELLERISUPPE: Det er latterlig enkelt å lage sellerisuppe. Den lages akkurat som andre supper - men hva med krydder? Skrell poteter og selleri og skjær i terninger.


Kok opp buljongen og tilsett poteter og selleri.

Oppskrift på Potet- og sellerisuppe med sprøstekt kylling. Fyldige supper og pureer er ofte blant barnas favoritter. Denne serveres med herlig sprøstekt kylling.


En fantastisk god og smakfull suppe med poteter og sellerirot. Den er kjempegod med litt pesto til - enten oppe i suppen eller ved . Norske rotgrønnsaker og epler er endelig i sesong, og nå er det bare å lange innpå i bøtter og spann! Sellerisuppe: Finhakk hvitløk og sjalottløk; Fres hvitløk og sjalottløk i en varm panne med olivenolje til de er blanke; Tilsett selleri og gresskar og fres videre i et . Dette blir en kald suppe som du lager i en juicesentrifuge.


Oppskriften er beregnet på fire porsjoner til middag eller åtte porsjoner til forrett.

Stek bacon, poteter og grønnsaker, og tilsett krydder. Tilsett bønner og persille, og smak til med . Spar en liten bit som er lett å rive på rivjernet. Legg sellerirot, løk og hvitløk i en kasserolle. Denne sellerisuppen inneholder kylling, frisk timian, trøffelolje og grovt brø og er et særdeles delikat måltid som. Sellerisuppe regnet ut fra egen oppskrift.


Jeg bruker denne utregningen som basis for utregninger av andre oppskrifter hvor selelrisuppe er ingrediens. Kast deg over en norsk sellerirot nå, for den ligger og jamrer etter kjærtegn i . Eple- og sellerisuppe med gressløkolje- KNORR Økologisk Hønsebuljong, pulver x kg (x 50L), KNORR Piske Lavlaktose 8x1L - Supper. Vi har som jeg har nevnt tidligere abbonert litt på Godt Levert, og denne uken mottok vi Original pakken med oppskrifter fra Trines Matblogg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg