onsdag 11. februar 2015

Mdf plater utendørs

Det jeg lurer på er om jeg kan legge ferdigmalte MDF plater på veggen inn mot. Mal panel med utendørs beis/maling, et vel så godt alternativ. Vi ser på hva MDF brukes til, og hvordan du kan bruke de robuste platene.

PVC eller Vannresistente MDF Paneler godkjent for utendørs bruk. MDF-plater lages av trevirke som brytes ned til trefibre og. Skal du bygge utendørs må du ha materialer som tåler vær og vin og som står . En plate som er totalimpregnert ved at den er senket i furuolje og deretter herdet ved. Denne typen plate passer til konstruksjoner utendørs som veggplater i . Det begynte med plater av MDF, sprøytemalt hvite eller caffè-latte, med freste spor som gir et inntrykk av ekte trepanel, men uten kvister og . Plater er lettvint byggemateriale, når du har det rette materialet og den.


Limet som brukes bestemmer om den er egnet til innendørs eller utendørs bruk. Plater brukes i stor grad i innredning og oppussing, enten det er til gulv, vegger eller tak. OSB er et sterkt og stivt materiale, velegnet til både innendørs og utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg