mandag 9. februar 2015

Takess skruer

Tak-ess Inspirasjon kan benyttes som himlings plate i. Står i monteringsveiledningen at en skal bruke BFK skruer til tak-ess platene. Var en tur innom Coop OBS Bygg og de hadde iallefall ikke.

Er det noen som har en skruedimensjon å anbefale? Tak-ess Inspirasjon er en foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge med. Skruer: BK F2xmm eller tilsvarende.


Spiker på betong: Spikerplugg type Fisher N5x30Z el.

Tak-ess er en ferdigbehandlet foliebelagt himlingsplate. Tak-ess Original er en foliebelagt (PVC folie) himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge. Tak-ess Original kan monteres i kons- truksjoner. Spiker/kramper/skruer skal ikke dykkes, men flukte .

Helmetallisk paraplyplugg med SKRUE for tyngre oppheng. Bruksområder: I takplater som gips, tak ess, spon ol. Flekkmaling, flexilister, fugemasse og skruer som passer til Arbor Panel i MDF og Arbor ferdigmalte sponplater.


Til baderommet kan da bruke plater av typen Takess Inspirasjon. Men batteridrevet drill med ph2-bits og forlenger og skruer med flatt hode . DU KAN TRENGE EN PLUGG: For ordentlig feste kan det være nødvendig med en plugg i tillegg til skruen. Over: Kontoret 1: Her har gulvet kommet på plass, samt takess. Her har både gulv og takess kommet på plass.


Enkel og rask montering helt uten skruer. Terrassen er noe skjev, men står på regulerbare skruer som kan skrus på for. Diverse parkett- laminatgulv- beslag- skruer- tak- tak ess plater.


Monteringsveiledning tak-ess INSPIRASJON Generelt Disse. For festing med skruer anbefales spesialskrue med flatt hode, BKF 2/eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg