fredag 13. februar 2015

Soli brug utstilling 2016

Steder › Sarpsborg, Norway › KaféBufret Vurdering: - ‎1stemmer28. Vil takke for en helt fantastisk utstilling av Håkon Gullvåg i de flotte omgivelsene på Soli Brug. Anbefales på det varmeste til store og små! Dronning Sonja kommer til åpningen av sin egen utstilling på Soli Brug lørdag.


De tre kunstrnerne har ett hus hver på Soli Brug, men dronningen har i tillegg fått boltre seg ute i det fri med sine . Fem kunstnere fra Sarpsborg stiller ut samtidig på Soli Brug; Petter Hepsø, An Doan Ngyen, Elisabeth Gyllensten, Sinikka Olsen og Magnus Bjerk. Kunstmaler Håkon Gullvåg stiller ut på tre steder i Sarpsborg i 2016. Soli Brug i forbindelse med åpningen av denne utstillingen, 27. Dronning Sonja åpnet i dag en utstilling på Soli Brug i Sarpsborg sammen med Ørnulf Opdahl.


Utstillingen hadde også verk av avdøde Kjell Nupen. Ole Dørje årets sommerutstilling på Soli Brug. Marianne Heske og Elena Engelsen er to av et sterkt lag av . Bilder som avdøde Kjell Nupen har laget, var . Utstillingen blir Håkon Gullvågs største noen gang, skriver Soli Brug Galleri i . Hva skjer i Sarpsborg: Museum/Utstillinger. På Soli Brug i Østfold har nytt liv gjenoppstått på ruinene etter Nord-Europas. BILDER: Dronning Sonja med utstilling på Soli Brug.


Olavsdagene, i samarbeid med Soli Brug, Sarpsborg kirke og Hafslund. Galleri, rammeverkste kafé og nettbutikk. Initiativet til utstillingen med Håkon Gullvåg kommer fra Soli Brug. Pushwagner utstillingsplan sommeren 2016. Pushwagners viktigste rolle er ikke å spille sliten junkienarr og . Utstillingen '1malerier - 10år' begynner å nærme.


Posted by iØSTFOLD on juni 20in ØSTFOL NYHETER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg