fredag 13. februar 2015

Telt og fritid sandefjord

Stort utvalg av partytelt og hagemøbler til alle anledninger. Kontaktinformasjon for Telt Fritid AS Sandefjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Telt Fritid As, Sandefjor Norway.

Stort utvalg innen telt, paviljonger, hagemøbler,. Solid helårstelt med mm tykt sotfarget polycarbonattak. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Telt Fritid er store på telt og paviljonger til sommer og vinter.

Du kan også besøke de på adressen Skolmar 3 32Sandefjord. Telt for bruk til party, bilskjerming, solskjerming,. Telt og Fritid sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 7000 . Telt Og Fritid i Sandefjor anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Ringe Klikk for å se deres telefonnummer. Bedriften Telt Og Fritid AS i Sandefjord i Sandefjord kommune driver innen bransjen sportsutstyr. Telt og Fritid AS har besøksadresse Skolmar 3 32Sandefjord. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Engroshandel med . Telt og Fritid holder til i Sandefjord på Skolmar A. Vi har en fin ny utstilling og du er velkommen til vår butikk.


Juridisk selskapsnavn, Telt og fritid AS. Gateadresse, Skolmar 3 32Sandefjord. Telt for bruk til party, bilskjerming, solskjerming, på verandaen eller i hagen.


Svein Thorvaldsen (68) er gründeren bak Telt og Fritid. Gjennom år har han stått ved roret og ført skuta trygt fram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg