torsdag 12. februar 2015

Lyddemping bil

Mitt mål var aldri å få en bil som var helt stille, men å fjerne dekkstøy og. Jeg fikk lyddempet bilen min i forbindelse med omlakkering, men ser . Handle Lyddemping opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat.

I denne kategorien finner du produkter for lyddemping i bilen. Noen som har erfaring/ tips med å dempe støy fra hjul/hjuloppheng? Tenkte å legge på noe som demper støy under teppene rundt hjulbuer og gulv. Da jeg ikke har de store krav til hverken anlegg eller stillegående bil, er dette kun for å dempe veistøy og vibrasjoner som følger av at dette er .

C til 1°C og er svært motstandsdyktig mot aldring. Dynamat er utforlig effektivt for støydemping i f. Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil. Premium lyddempende materiale med folie med anti-vibrasjonsteknologi.


Sound soaker skum absorberer motorstøy, og skaper et roligere lyttemiljø i bilen. Støydemping av TMS - oppskrift og erfaring. Det er lettere å jobbe med både bilen og Butyl mattene når det er litt varme i rommet.


Ditt søk på Lyddemping ga treff i kategorier. Vi leverer støydemping under bilen som reduserer bilens hjulstøy med ca - vi påfører over kg med vannbasert støydempingsmasse under alle 4 .

Ganske mye motorstøy men verst er fra hjulene. Er det noen som har erfaring med støydemping av bil? Handle Lyddemping opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Bsbildeler.


Tynn og formbar lyddempingsplate av miljøvennlig butyl og aluminium. Materialet er enkelt å installere og gi svært gode lyddempingsegenskaper. Har forsøkt meg med en enkel runde stoydemping . Lurer på hvordan lyddempingsmattene som biltema selger egner seg til lyddemping/støydemping i bil?


Bilstereo: Enkelt og greit: Hvordan lyddempe bilen billigst mulig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg