mandag 16. februar 2015

Moelven tretakrenne

Tretakrenne vinkelskjøt sort ( 58x120mm), 40921108. Kjetting sort for tretakrenne rull à m. Se fullstendig monterings veiledning på moelven.

Moelven har forslag til løsninger for tretakrenner. BufretLignendeFestes kun i overliggeren, med 75mm galvaniserte skruer.

Våre tretakrenner fås i dimensjonen 58x12 med to festeløsninger mot taket. Våre tretakrenner har skjøtestykker og spor for skjøting av takrennene. Moelven tilbyr kledning som er malt med Jotun DRYGOLIN. MøreRoyal -tak med tretakrenner og galvanisert kjetting som.


Takrennekrok for tretakrenne kantet, blad. Terrasse-tretak-terrasse-og-tretak-fra-moelven-gode-rom. BufretSe fullstendig monterings veiledning på moelven.

Termofuru Dimensjon i mm 20x1Sibirsk . Moelven har egne legge- anvisninger for tretak i sibirsk lerk. Termotre er basert på en gradvis temperatur- og fukt- prosess . Impregnert Takrenner og t Impregnert Trappevanger Moelven leverer til trinns trappevanger i klasse A bruk i. Kan leveres med komplette løsninger for tretakrenner og møneavslutninger. Moelven har egne leggeanvisninger for tretak i sibirsk lerk. For – år siden ble det lagt ut billige tomter spesiel.


Mocca Moccamaster Modellering Moderne uttrykk Modum Moelven Møllerens Møllers Monier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg