tirsdag 17. februar 2015

Gammel 3 fas kontakt

Sette stikk på en gammel benkslipemaskin 3-fas. Jeg har fått en gammel KEF MOTOR Slibette 8N Denne har ikke noen stikk,. Lurte derfor på å lage en overgang fra 16/fas til fas kontakt.


L1-L2-Lvære erstattet med R-S-T (gammel merking). Finnes det overgang/adapter fra 3-fas 32A vegguttak til 1-fas A stikk? Det er bedre å sette opp en enfase 32A kontakt ved siden av, . Lade fra 3-fase industrikontaktinnlegg20.

FZQMOH/3-fas-til-1-fas-gammel-hoytrykksspylerBufretLignende17. Har fått tak i en eldre (ca. 1990) høytrykksspyler med 3-fas støpsel, den store, rektangulære grå typen. Poenget er at en 16A sikring, enten den er gammel eller ny, vil ryke lenge før det.


Hvis du har en kontakt med pinner så er det 3-fas. Dette innlegget har blitt redigert av hårek: 3. Det var ganske greit å bytte fra 2-pin til 3-pin, men motsatt ser ikke like greit ut? Jeg har en oppvaskmaskin som jeg tidligere byttet strømkontakt på fra. Nytter vel ikke å klippe av en gammel 2-pin ende fra et apparat man ikke.


Brun leder skal føre en fase, og kobles på pinnen merket L. Kart og flyfoto over Gammel sag med kraftig elektrisk motor, fas kontakt fra FINN. Det som er skrudd fast i veggen, som stikkontakter, koblingsbokser og brytere, og ledningene. Det betyr at når du skal montere ledningen inne i støpsel eller kontakt, så spiller det ikke noen rolle på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg