mandag 9. februar 2015

Baby 6 mnd søvn

Mange foreldre opplever at rutinene endrer seg når barnet blir tre måneder gammelt, og det blir . Det er få ting som kan måle seg med lyden av en baby som sover godt. Babyen vokser og kan nå klare seg lenger uten mat. Datteren vår er nå drøyt mnd og våkner ganger på natta,. Hun må som regel ammes i søvn, men får henne av og til til å sovne selv. SOV GODT: Når barnet er mellom seks og tolv måneder er det på tide å slutte med nattmat - noe som ofte er en utfordring.


Når babyen er 3-måneder kan babyen gjerne ligge på eget rom å sove.

Slik at barnet kan få en rolig søvn om natten, sier han til Side2. For lite søvn på dagen kan gjøre barnet trøtt lenge før leggeti og kanskje også. Men det er forskjell på litt sutring som går over, og at babyen skriker i panikk. GENER BESTEMMER SØVNEN: Hvor lenge babyen din sover om natten, er i stor grad bestemt av.


Søvnrutiner fra barnet er cirka måneder. Lurer på hvordan andre gjør det med mat og søvn. Ofte lurer man på om barnet får nok søvn, eller om det sover for mye. Hvis en seks måneder eller eldre baby våkner fem-seks ganger hver natt, kan det dog . Hvor mye søvn sånn ca trenger en mnd gammel baby på dagen?


Jeg prøver å ikke la han sove etter kl siden han legger seg så tidlig og . Man blir trett, utmattet og irritert etter en natt med for lite søvn. Er barnet mellom og måneder trenger ikke prosessen å ta mer enn - netter, er barnet over . Mange babyer etter fylte måneder har også behov for næring om. Det viktigste er at babyen får gode legge- og søvn opplevelser slik at det . Det er vanlig med ca søvnperioder fordelt på korte og lengre søvnøkter. Som regel har babyen 1-lengre soveperioder i løpet av døgnet. Babyen din har ikke et søvnproblem selv om den ikke sover hele natta.


Mange babyer etter fylte måneder har også behov for næring om . Legg til rette for at barna skal få nok søvn og innarbeid gode leggerutiner så tidlig. Jenta vår er måneder nå og har problemer med nattesøvnen. Vi har vært heldige tidligere, hun har for det meste sovet hele nettene fra hun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg