tirsdag 3. februar 2015

Sandkasser med lokk

Felleskjøpet nettbutikk - Sandkasse med benk og lokk 140x140. Sandkasse med hengslede lokk som enkelt åpnes og omgjøres til sittebenker. Felleskjøpet nettbutikk - Sandkasse med lokk.

Sandkasse i impregnert treverk som leveres med praktisk lokk for å dekke sanden. Av ubehandlet tre fra ansvarsfullt skogbruk. Innebygd lokk beskytter mot katter og blir til benker når det slås opp.


Hva er sunnere for barn enn å leke utendørs?

Med en sandkasse kan barna holde seg i aktivitet i timesvis! Sjekk prisen på sandkasser i tre eller plast på Kelkoo! Det er enkelt å åpne og lukke sandkassen. Når lokket er åpent fungerer det som sittebenk.


Praktisk lokk som beskytter sandkassen, og som enkelt fjernes når sandkassen skal brukes. Denne sandkassen har et lokk som blir en smart sittebenk med ryggstøtte når det slås opp. Kjempefin sandkasse i med lokk i svært god kvalitet fra Jabo.


Lokket blir smarte sittebenker med ryggstøtte når sandkassen lukkes opp. Benkene gjøres enkelt om til lokk som holder kattene borte og sanden ren og tørr.

Sandkasser med hengslede lokk blir til sittebenker når de åpnes. Lukkes enkelt når sandkassen ikke er i bruk. Praktisk å kunne lukke når den ikke er i bruk. Trykkimpregnert sandkasse (gran/furu) med hengslede lokk som enkelt åpnes og lukkes. Når lokket er åpent fungerer det som fine sittebenker.


En solid og trykkimpregnert sandkasse med hengslede lokk som enkelt åpnes og omgjøres til sittebenker. Sandkasse 120x1cm trykkimpregnert - Plus. Dette kan lukkes over sandkassen som et lokk, . Se det store online utvalget av Sandkasser hos BAUHAUS. Sandkasser : Oppdrag Dory Sandkasse - Disney Finding Dory sandkasse 20424.


Sandkasser : Sandkasse med lokk og ben - Stepsandkasser 759400. Smarte lokk til sandkasser, for å hindre at f. Ei ramme med netting legges på kanten til . Det som er fint med den er at det lokk som holder kattene unna, men jeg tror alikevel ikke vi kjøper en slik. Nå kan selve lokket monteres på sandkassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg