mandag 25. juli 2016

Hvordan slipe motorsagkjede stihl

Vi anbefaler på det sterkeste at du lærer deg hvordan du filer kjedet selv. Kjedet må nemlig alltid være skarpt for at du skal kunne sage effektivt, sikkert og . Med filer og filmaler fra STIHL sliper du dine sagblad og krattknive optimalt.

Enkle gjør-det-selv-tips til hvordan du filer kjedet på McCulloch-motorsagen med et filsett. Men her viser vi deg hvordan kjedeprodusentene anbefaler at kjedet files med vanlig verktøy. Om du lurer på hvordan motorsagkjedet skal slipes finner du mange nyttige råd i denne videoen.


Hmm hvordan skal man forklare det enkelt da. Stihl kjedene er overlegne i stålkvalitet. Så har jeg kjøpt et motorisert sliperedskap på Clahs Ohlson og sliper alt hjemme.


Jeg har ei motorsag av typen Stihl ms 170. Sagkjedet begynte å bli sløvt og jeg søkte på om hvordan man sliper kjedet med filen som . Den maskina brukes hos meg primært til sliping av kjedet på . Motorsager og sirkelsager blir sløve med tiden. Lær hvordan du kan spare penger ved å slipe dem selv.


Husqvarna X-Cut er verdens første originale Husqvarna-sagkjede.

Det er designet for ett formål: optimalisere ytelsen til Husqvarna-motorsagen din – og derved . Ihle ber oss sammenligne tennene på et sagkjede med en høvel. Jo lavere rytteren slipes ne desto dypere graver skjæretanna seg ned i . Vet ikke om sverdet må taes av også for å slipe i sånn maskin? Sliper selv med en STIHL USG, og får superskarpe kjeder. Bruk av motorsag krever også at du mestrer enkelt vedlikehold. Du må ha kunnskap og ferdigheter i hvordan saga skal brukes og . Hvis dette er tilfelle for din kjede, følg sliping vinkel for hver tann.


Enten det er en Stihl motorsag eller noe annet merke, er sagen ikke noe bedre enn sitt blad. Stihl anbefaler at du har din kjeden skjerpet av en servicetekniker etter sliping kjeden fem ganger. Kjedet på din Stihl sag vil bli slitt og kjedelig med bruk, men kan slipes raskt uten å. Plasser motorsag på et stabilt, flatt underlag med motoren til en av sidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg