torsdag 21. juli 2016

Karcher møbelrenser

Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i Oslo, Bergen og Trondheim. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for . Kompakt og stillegående tepperenser med spray- og oppsugingsfunksjon for store teppeflater og møbler.

Da har du mulighet til å leie en tepperenser/ møbelrenser hos et av våre Kärcher Center. Du finner oss i Stanseveien i Oslo, Industriveien på Heimdal i . Lei en tepperenser i 24timer for 199kr Instruksjon for hvordan man bruker.

Teppe- og møbelrenser med integrert tilbehør og praktisk kabeloppbevaring. Den perfekte rengjøringsløsningen for alle typer tekstiloverflater. Karcher SE 40Plus er en teppe- og møbelrenser (sprayekstraksjonsmaskin) for dyprens av tekstilfibre i f. Kärcher SE 40SE 40har en arbeidsbredde på 2mm og spylehastighet med liter/min. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn . Sprayekstraksjonsmaskin for både privat og profesjonell bruk.


Beregnet på små og mellomstore rengjøringsoppgaver. Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere tepperenser til et bestemt tidspunkt, men du . Kärcher SE 510 tekstil-/tepperenser, 14W til leie. Kärcher lanserer nyheten Puzzi 30/tepperenser for rensing og fjerning av flekker fra tepper, møbler og bilinteriør.


Rimelig leie av tepperenser i Trondheim og omegn. Leie tepperenser Oslo - Utleie tepperenser Oslo. Tepperenser Tepperensemaskin Rense Sofa Rense Bilseter. Håndmunnstykke til Kärcher Puzzi 8/ Puzzi 10 Puzzi 2og Puzzi 300.


Teppe- og møbelrenser Puzzi 30/har arbeidskapasitet på 60-75m²/t på . Effektiv tepperenser som arbeider etter dusje/sugeprinsippet for profesjonell eller privatbruk. Kärcher Puzzi 1er også veldig effektiv på møbler, madrasser og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg