onsdag 6. juli 2016

Grunnmursmaling grå

Sivilingeniør Camilla Sandem Dhelie i Weber Norge har jobbet mye med løsninger og skader på fasader og mener at grunnmur i grått aldri blir . Gråfargen de trodde var nøytral, ren og grå, ble både lilla og blå når den. En grunnmur kan fortrinnsvis males i en farge som gir huset en solid .

Perfekt kombinasjon av farger på hus og grunnmur. Har du egghvit hus og ønsker en grå mur, velg en gråfarge med gult i. I Norge er det mange som velger en hvit grunnmur. Malermester Ole Andreas Klaveness, mener at grått ofte er et godt valg, og synes det er .

Det gamle huset mitt er hvitt med grå karmer og grå grunnmur. HEY'DI GRÅ Overflatebehandling, spesialmørtler. Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. Det er viktig å tenke på huset som en helhet med vegger, grunnmur og terrasse. På et hvitt hus vil en relativt mørk, grå farge på grunnmuren gi god balanse og . En lys grunnmur vil skape en delikat helhet.


Jotun Premium Mur er en vannavvisende maling som lar muren puste. Malt med tradisjonell tett maling - Malingen flasser av. Jotun Premium Mur malingsystem er det trygge valget for enhver grunnmur.

Dette er et skrekkeksempel på fargevalg av grunnmur. Grått gir ofte fargeopplevelse og en forankring av huset, men vil du framheve de vakre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg