torsdag 7. juli 2016

Salg af jern og metal

Metallco Grenland vil ta mot alle typer jern og metall, både fra industrien og private. Kjøp, klargjøring og salg av andre metaller ble vår nisje. Jern Stål Og Metaller - skrapmetall, avfallshåndtering, metallgjenvinning,.

Vi utfører salg og service av bil og landbruksmaskiner, og er merkeforhandler av . Stensli Gjenvinning kjøper, selger og gjenvinner alle typer skrapjern og metaller. Selge jern og metall - posted in OT-baren: Hei, fikk høre av en kompis at man kan tjene masse på å selge jern og forskjellige metaller til . Av hensyn til miljøet er det viktig å gjenvinne så mye som mulig av jern og metallholdig avfall.

Jern og metall kan smeltes om nesten ubegrenset antall ganger. Det lønner seg av flere grunner for din bedrift å gjenvinne jern og metall. Bilopphuggeri i Larvik med 150brukte bildeler.


Vi bistår i vraking av bil og vrakpant, og kjøper skrapmetall fra privatkunder og industribedrifter. Longum Stål utfører stålgjenvinning og salg av både nytt og gammelt stål. Longum Jern og Metallomsetning feiret års jubileum i 2015. Vi kjøper alle typer jern og metaller i større og mindre partier.


Priser på metaller reguleres daglig av London Metall Børs, ta derfor . Valdres Metall AS driver med kjøp og salg av alle typer stål og metaller.

IPE, INP, UNP, UPE, HUP, hullprofiler, flattjern, firkantrør, runde rør, bur-rør, stålplater, . Jern- og metall egner seg veldig godt til gjenvinning og kan i prinsippet. Under jern og metaller finner vi jern, stål, aluminium, kobber etc. Det være seg sykler, tønner, griller, metallrammer, bølgeblikkplater og alt annet av metall.


Hansen Renovasjon henter skrap/metall og leverer hos Norsk Metallretur. Håndtering av jern og metaller krever spesialkompetanse og bør ikke . Metallco AS er online med verdens ledende metallbørser som styrer prisene på de fleste kvaliteter. Vi er til en hver tid oppdatert på prisendringer/utviklinger og . Smith AS tilbyr et bredt vareutvalg innen stål, metall, byggevarer og trelast til byggenæring og industri. Vi har byggevarehus og anlegg for distribusjon og . Kun av Jern og Metall Oslos 51medlemmer har stemt for å selge det tradisjonsrike feriestedet Langebåt. Sluttproduktene våre i form av jern og metaller blir levert til smelteverk i Europa og Asia.


Vårt hovedområde er skipsopphugging, samt kjøp og salg av brukt båtutstyr,. Lierstranda Industriområde, Drammen, som har handlet med jern og metaller . Ledende i Nord-Norge på gjenvinning av jern og metaller. HRS Metallco kjøper og selger jern og metaller til gjenvinningsformål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg