tirsdag 19. juli 2016

Støpe inngangsparti

Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av de tingene du kan støpe eller mure selv. Og så det stolte smilet når mesterverket var klart. Skal støpe trapp i inngangsparti, noen som har forslag på hvordan jeg skal gjøre det mot husveggen?

Idag har det vært mye på gang på tomta da de siste betongarbeidene har blitt fullført. Mandag kommer snekkerene tilbake og fortsetter med . Snille svigerfar har støpt inngangpartiet i dag. Nå er palletrappa borte, og vi kan snart gå inn i huset på ordentlig vis.

Jobben går ut på å støpe en ny trapp til inngangsparti. Den gamle trappen er fjernet etter drenering, men har igjen en del skiferstein, som. Støpe trapp ca 6xm i inngangsparti. Støpe inngangsparti og trapp på ferdig komprimert grunn.


Få tilbud fra flere leverandører fra Lillestrøm. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Få tilbud fra flere leverandører fra Hundvåg.


Få tilbud fra flere leverandører fra Eikangervåg. Trappen, døren og inngangspartiet deres er virkelig nydelig! Nytt inngangsparti og bad blir romslig med fin takhøyde.


Det er ikke nødvendig å støpe, bare underlaget er rimelig plant. Den mest krevende og dyreste løsningen er støpt dekke med skifer eller . Innerste del av fôrbrettet brukes som anlegg for å støpe en dobbel liggebåsrekke. Påbygg av stue, oppgradering av fasade, nytt vaskerom Støpe.


Når du skal støpe din egen garasjesåle er det flere ting å huske på. Underlaget må ha et toppsjikt med drenerende masser og være godt komprimert, og ved fare . Her har vi gjort klart til støping av inngangsparti, og venter på støping av hele huset. Støping av nytt inngangsparti for Gard senteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg