fredag 1. juli 2016

Rustbehandling bil pris

Prisen avhenger av to ting: Størrelsen på bilen, og når på året behandlingen utføres. For en standard personbil er prisen akkurat nå 2. Understellsbehandling med lanolinolje er en billig investering for å holde bilen beskyttet mot veisaltet.

Det er billig og fort gjort – Se våre priser her! Full behandling av bilen inklusiv demontering av plastdeksler under bilen, men ikke. Jeg skal fjerne rust på bilen, men har ikke tenkt å gjøre dette selv. Pris og kvalitet er gjerne en balanse, men spørsmålet er om det er noen .

Rust på karosseriet senker verdien på din bil og vil bli verre med tiden, noe som vil. Ring eller send oss informasjon om dine rustskader og vi gir deg . Hos oss kan du undertellsbehandle bilen til en meget rimelig pris. Se våre priser for personbiler, kassebiler, og store van'er på denne siden. Støydemping Mange biler i dag har så høyt støynivå at det går utover.


Derfor er det viktig med ekstra behandling mot rust i Norge. Veiledende priser – antirustbehandling og støydemping . Bilen tørkes deretter grundig for så kontrolleres for rust. Alle priser fordrer at det ikke finnes rust som må fjernes før behandlingen kan utføres.

Fukt, salt og sur nedbør skaper rust som kan ødelegge bilen din på få år. Vanlig pris er fra 30kroner og oppover (større biler er dyrere). Vi benytter lanolinolje (Fluid Film) til antirustbehandling av biler. Der etablerte systemer sprekker opp og løsner fordi det er rust under,.


Det eneste som var negativt med bilen var at den kunne trenge en understellsbehandling. Er det alltid viktig å rustbehandle en bil, uansett alder eller er det kun nye. Bilen har ett tynt voksbelegg som skal beskytte mot rust. Spørsmålet er om du får igjen 4- er av nybilpris den dagen du selger fremfor å . Det blir rust eller korrosjon på alle biler, til og med din. Understellsbehandling er den beste beskyttelse mot rust for din bil.


Finner fem verksteder de samme feilene på en og samme bil? De har satt opp feilene vi mente var viktig, de har en god pris, og dette forstår du, mener Benny. Tenkte å få prisestimat på det som er av rust utvendig på E28en.


Prisen på en antirustbehandling med sandblåsing er typisk 15-00-. Rust i karosseriet kan være svært vanskelig å stoppe sa daglig leder i et . Mange bileiere reparerer ikke små skrammer fordi det er så dyrt. Hva om det oppstår rust der dere har rettet en skade?


Rustbehandling, understellsbehandling, oljebehandling, Bø og Skien. For andre kjøretøy så ta kontakt for pris og timebestilling. Med stadig mer salting på norske vinterveier ruster bilene våre som aldri før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg