mandag 25. juli 2016

Lakk med farge trapp

Dersom du ønsker å lakke en trapp/et gulv, er Liberon Bistrotlakk et godt valg. Vi anbefaler å legge to strøk fargeløs lakk over en farget lakk, for å få et slitesjikt. Trappen mellom to etasjer er ofte et sterkt trafikkert område som trenger.

Selv foretrekker jeg en oljelakk, enten nøytral eller tilsatt farge. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk. Med beis kan du endre fargen på tretrappen.


Lakke trapp med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert.

Vi har et stort antall farger og typer overflatebehandlinger som kan. Man kan si at olje gir gulvet et mer levende og varmt preg enn lakk,. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk - uansett hvor. Om man skal beise trappen MÅ all lakk bort.


Tidsintervallet vil være individuelt, alt etter hvordan trappen benyttes, men det er viktig,. Trapper som er behandlet med vannbasert UV-herdet lakk eller farge, . En trapp som jevnlig støvsuges og avtørkes, beholder sin naturlige friskhet i årevis. På veggen ved siden av trappen skal jeg ha tapet.

Det er jo en god del jobb og jeg vil helst slippe å gjøre det veldig ofte. Hadde egentlig tenkt å beise trinnene i en mørkere farge, men . Vi har dyktige lakkerere, moderne lakkutstyr, både konvensjonelle sprøyter og lakkautomat. Fargelakkerte (malte) trapper kaller vi ferdig grunnet.


Jeg var ute igår for å kjøpe lakk til en trapp. Jeg driver og pusser den ren for all gammel lakk. Den var en skikkelig gulnet furutrapp, men nå . Så er altså greia: Hvilken farge skal trappen ha? Det er bare å pensle på et tykt lag, og så bobler og smelter gammel maling og lakk.


Denne kan brekkes/ blandes i de fleste farger. Du kan også bruke en gulvlakk som er oljebasert, denne gir en hardere og mer slitesterk . Husk å pusse og fjerne pussestøv mellom hvert maling/lakkstrøk da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg