onsdag 6. juli 2016

Biltema topcoat

For maling og utfylling av overflateskader i gelcoatlaget. Gir topcoat, påføres ferdig laminat for åfå en beskyttende og klebefri overflate. Armeres med glassfibervev eller glassfibermatte.


For reparasjon av store hull i bilens karosseri, campingvogn, plastbåter, svømmebasseng etc. Skal større laminerte flater males, brukes gelcoat. Gelcoat for maling blandes med voksløsning for å bli topcoat. Båtforumet: Sitter her og skal bestille lakk til båten min, fikk nettop et tips om at biltema hadde billige topcoater Topcoat fra Biltema 1 .

Jeg kjøpte en liter Biltemas topcoat for å sjekke fargen. Fargen er ikke helt den vi har tenkt oss, men jeg så for meg å legge på noen lag med . Biltema topcoat - posted in Båtforumet: Hei! For dere som lurer så går det å få til topp resultat med biltemas båtlakk! Gelcoat fra biltema - posted in Båtforumet: heisann, skal male opp båten,. Gir topcoat, påføres ferdig laminat for åfå en beskyttende og klebefri . Har tenkt å male seilbåten en av dagene nå, har kjøpt inn liter epoxyprimer fra biltema, og liter komp topcoat.


På jobben min bruker vi top coat rett på gelcoat å det vi maler skal holde. Deretter kjøper du Biltema`s topcoat (som egentlig ikke er topcoat) i .

Jeg har nå to ganger prøvd Biltemas topcoat til småreprasjon av skader på galssfiberkajakk - med elendig resultat. Biltema Lakk Tråden (2K) - posted in Lakk og Karosseri: Hei. Topcoat burde få sin egen tråd her på forumet.


Biltema topcoat - posted in Teknisk Mekking: Noen som har prøvd denne som bil-lakk? Gjelder produkt nummer 36-53 2-K topcoat. Har ingen erfaring med biltema sin lakk men det er et polyuretanakryl produkt og gjør sikkert . Har gjort av med ca liter Biltema färg + liter förtunning. Har funderat på att använda MPS/biltemas topcoat i stuvfack på min båt, vad tror . Just den produkten har dock utgått, men på Biltema finner vi samma typ av produkt, en tvåkomponents topcoat i sju olika färger. Om du med Topcoat menar Biltemas så kan jag ge några personliga råd baserat på erfarenhet om deras färger.


Hvis du bare skal lakke noe for å få hel farge, så har biltema noen farger med 2k lakk eller topcoat som de kaller det. Epoxy grunninga derifra er også veldig fin å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg