tirsdag 12. juli 2016

Plantasjen åsane

Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Gjelder for følgende butikker: Bodø, Mo i Rana, Harstad og . Plantasjen er den ledende kjede innen hagesentersegmentet i Norge, fordelt på butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Uansett hvilken overflate du har på tomten, hageflekken eller terrassen din, finner du plantene som vil gi deg den følelsen . Plantasjen selger fullfôr til hunder av alle størrelser. Fôret inneholder alle de viktige næringsstoffene en hund trenger for å trives.

Plantasjen har et bredt utvalg av klassiske hagemøbler som passer til enhver uteplass, liten eller stor. Uansett hva slags utemøbler du velger, har vi også puter . Vi følger årstidene og tilbyr pene og praktiske utemøbler, stilige griller (for både kull og propan), lysslynger og utebelysning, som sammen med flotte planter gjør . Dette er Plantasjens offisielle fanpage i Norge. Her får du informasjon om aktiviteter, hagebruk. Finn aktuelle tilbud og kundeavis fra Plantasjen og fra Liknende butikker i. Plantasjen i Bergen - Kundeavis, tilbud og katalog. Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Plantasjen i Åsamyrane 3i Bergen.


Gullgruven Senter Liamyrane 51Nyborg Norge Åsane.

Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Plantasjen butikker i Bergen her. Tilbud fra Plantasjen i Bergen-brosjyren. Finn de nyeste kundeavisene, katalogene og tilbudene fra Plantasjen, samt adresser, åpningstider og telefonnummer for Plantasjens butikker.


Kontaktinformasjon for Plantasjen Åsane Nyborg, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Plantasjen Plantagen Bergen - Åsane, præsentation af sted og åpningstider. Plantasjen Åsane er en butikk for deg som liker blomster og planter. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker . Juridisk selskapsnavn, Plantasjen Norge AS avd Åsane. I fjor overtok Plantasjen Birkeland Hagesenter i Ytrebygda, i mars åpnet Plantasjen nytt senter i Åsane, og 19.


Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg