mandag 4. juli 2016

Takoppheng kajakk

Thule Multilift 5er et løftesystem for kajakk, kano og skibokser. Opphenget kan festes i taket i garasjen, car-porten eller et annet egnet sted. Oppheng for skiboks, sykkel, kajakk, stiger m.

G-max Skiboks- og kajakkheis kan bestilles i vår nettbutikk. Hekta På Tur selger friluftsutstyr på nett, bestill kvalitetsvarer til ekstremt gode priser. Varenr: 158 Produkt navn: NRS Kayak hanger, Produkt beskrivelse: Oppheng for kajakk og åre, Produkt info: NRS Kayak hanger Oppheng for kajakk og åre . Thule MultiLift 5- Den ideelle måten å oppbevare en takboks på. Fungerer like bra for kajakker og surfebrett. En lett og fin kanoåre i treverk, høy kvalitet.


Kajakk/elvekajakk/kano nøkkelring fra Hobkey. Tenkte å bruke breie stropper og noen 2xtil å lage oppheng og taljer og tau til å kunne lett heise og låre kajakken fra lagring. Utstyr som spruttrekk, tralle, takoppheng medfølger. Jeg kjøpte meg kano i fjor, og i år har jeg tenkt å ta den med på ferie.


Sammenlign tilbud på Kajakk oppheng i kategorien Kajakk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt . Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Ekstrautsyr inkludert: takoppheng, kjeleknekter og støtteben for gassboks.

Universaloppheng for skiboks, kajakk og annet. Tatt opp/ut av eske, men ikke brukt til sitt formål. Idyll ved Koksabukta – Luftig og lekker 4-roms med høy standard og svært gode solforhold.


Sekken er ferdig fylt og leveres med kjetting. Sekken er i farge sort/gul, veier kg og er cm lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg