fredag 8. juli 2016

Bygge egen lekestue

Endelig kan vi gi dere som ønsker å bygge lekestue en komplett byggeguide. Du kan se bilder og lese mer om lekestuen til Torleif på bloggen vår. Det er penger å spare på å bygge et lekehus selv – og barna kan være med å bestemme hvordan deres helt eget lekehus skal se ut og innredes.

Jeg har lyst å lage et lekehus til datteren min. Er det noen som har et sett tegninger liggende på lur? De kan være lekestue, gjestehytte, hobbyverkste furtebu eller - hvis. Jeg har funnet frem til noen nettsteder som tilbyr både byggetegninger og materiallister. Garasje, uthus, bo hundehus, lekestue, dukkestue, terasse, paviljong, lysthus, badestamp,.


Da kan vi trygt anbefale vår egen nettbutikk - ledstrips. Utgivelsen, på nesten 2sider, presenterer utvalgte lekestuer. Dette gjelder blant annet bygg som bod og lekestue som er under . Er dere så heldige at dere bor midt i byen OG har egen hage?


De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i ubehandlet trevirke. Det er avgjørende for produktets kvalitet og levetid at dette får hensiktsmessig . Et lekehus som ser akkurat ut som et ordentlig hus med pipe, blomsterkasser, skodder, terrasse med rekkverk og . Da det her i heimen kom en klar bestilling på lekestue, helst et Prinsesseslott takk, ja da var det bare sette i gang å bygge.

I mange tilfeller vil endringene gjøre det enklere for de . Da de en kveld puslet med dette slo det meg at jeg måtte bygge et eget Mummihus i hagen, forteller tobarnsmoren Linda Bjørneseth. Bygg din egen lekeplass og du kommer garantert til og ha både dine og naboens barns latter i hagen. Eller hva med din egen lille hytte, komplett med vindu . Dette kan du bygge uten søknad: Garasje/uthus/lekestue/lysthus.


Barna har hvert sitt rom – og egen lekestue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg