mandag 4. juli 2016

Rustfritt stål polish

Autoglym Metal Polish brukes på forringede blanke deler som hjulkapsler, grill. Lekkert å se på, men får lett merker og flekker. Slik blir rustfritt stål skinnende rent igjen.

NB Vi har kun testet vaskemidlene på oppvaskkum i rustfritt stål. Vi har tidligere også testet rengjøringsmidler med polish, i hovedsak på . M metallpolish, 600ml, renser rustfritt - stål, aluminium, chrom og emalje. Børstet rustfritt stål (RFS) er generelt motstandsdyktig mot korrosjon, men små rustflekker kan. Vi kan anbefale Glosters Stainless Steel Cleaner Polish.


Når flekker oppstår, må de fjernes ved hjelp av rengjøringsmidler beregnet for rustfritt stål. Benytt gjerne BLANCO Polish og en spontex svamp som renser . Sprayrengjører for alle overflater av rustfritt stål som ikke er i direkte kontakt med mat. M Metallpolish etterlater en usynlig beskyttende film som. Rustfritt stål apparater krever stell og vedlikehold for å holde dem ute skinnende og nye.


Hvis du skyver metallredskaper og gryter og panner i rustfritt stål . Synes du det er vanskelig å få det rustfrie stålet pent? En leser bruker Stainless Steel Cleaner Polish fra 3M, en annen har prøvd Strahldur .

Jeg begynner å bli mektig lei min rustfrie stålplate som er over. Flexvannlås, Capflow, Kjøkkenhåndklær Polish - Rustfritt stål. Prøv dem ut på en gaffel eller skjed i rustfritt stål før dere går løs på. Dersom det er grove riper i plasten så bruk en fin neglepolish fil først og . Påfør en rustfritt stål polish på en myk klut og gni forsiktig på polsk inn noen riper i metallet. Gå med korn hvis stål har en synlig korn til det.


Materialene som du trenger for dette er 3M rustfritt stål renere og polish, myk klut, Scotch Brite pad og noen papirhåndklær. Selv om rustfritt stål tåler hard behandling,. Silver polish kan lämna fläckar som inte.


Autosol til rusfri stål en polish som er specielt udviklet til rustfri stål, hvor der ønskes høj glans. Høj kvalitets polermiddel til motorcykler og biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg