mandag 18. juli 2016

Byggevare bodø

Bygger'n Bodø holder til i moderne lokaler i Rønvika utenfor Bodø. Hos oss møter du svært kompetente medarbeidere med fokus på at akkurat du som kunde . BufretLignendeStilling ledig som proffselger.

XL-BYGG Kåre Abelsen søker salgskonsulent for kundeoppfølging i Bodø og Saltendistriktet. Byggevare - hagemøbler, grill, netting, stolper, gressklipper, høytrykkspyler, markise, maskiner, gjerde, gjødsel, gravemaskin - Finn firmaer, adresser, . Byggmakker i Bodø er en del av konsernet Gunvald Johansen. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Tilbyr byggevarer og interiørprodukter, samt maling, verktøy og sesongprodukter i hele Norge. Søk etter trelast og byggevarer bodø ga Gule treff.


Adresse; Teglverkveien 15; 80Bodø; Kart og veibeskrivelse. Søk opp de nyeste tilbudene for Gjør det selv og byggevare i Bodø og nærområdet. Finn informasjon om åpningstider og adresser.


Fremtidsoptimisme kombinert med en klar målsetning å være en toneangivende aktør innenfor byggevarehandelen i Bodø, er bakgrunnen for . Byggevare Bodø - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Byggevare Bodø registrert 22-8-2016. Ser du etter ◴ åpningstidene til Coop Obs Bygg? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Coop Obs Bygg i CITY NORD VAREMOTTAK i . Finn ut driftstimer XL-Bygg, Bodø, 80Olav V gt.


Tuv Trelasthandel AS: Selger søkes for oppsøkende salg av byggevarer til våre proffkunder. Stillingen innebærer salg/ oppfølging av våre . Byggevarer, trelast, verktøy, hvitevarer,. XL-BYGG Kåre Abelsen i Bodø er en av våre lokale forhandlere av byggevarer og trelast i ditt område. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Firma Løvold i Bodø har siden i 19levert varer og tjenester.


Vi forsyner industrien og bygg/anlegg med forbruksmateriell og industrirekvisita. Klikk på lenken for å lese mer om Coop Obs! Vi søker deg som er offensiv, trives med salg og gjerne ha erfaring fra bygg- og.


Foretak med bransjen Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted i Bodø - L. Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. Bygg på City Nord søker vi nå etter en butikkmedarbeider i deltidsstilling til vårt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg