mandag 18. juli 2016

Cinderella toalett

Cinderella forbrenningstoaletter for hus, hytter og mobile enheter. BufretLignendeCinderella forbrenningstoaletter for hus, hytter og mobile enheter. Pakkeløsninger med forbrenningstoalett Urinal. CINDERELLA CLASSIC - elektrisk forbrenningstoalett. Hvert toalett gjennomgår et omfattende testprogram som.


Et forbrenningstoalett krever verken innlagt vann eller noen form for avløpsløsning og installasjonen er normalt ikke. Cinderella er et toalett som forbrenner avfall til aske ved høy temperatur. Et 2000W varmeelement (10A) sørger for effektiv forbrenning.


Har en nybygd hytte på Ringsakerfjellet hvor vi har et Cinderella forbrenningstoalett. Hytta er benyttet litt over et år nå og vi er veldig fornøyde . CINDERELLA ECO SOLUTIONS AS tidligere Ecotech AS forbrenningstoalett. Cinderella Clasic er et moderne elektrisk forbrenningstoalett, der . Cinderella Classic m/Urinova høyre Norskprodusert elektrisk toalett som forbrenner toalettavfallet til aske ved høy temperatur.


Cinderella Gas forbrenner toalettavfall ved høy temperatur til minimal askemengde. En propanflaske plasseres ved siden av toalettet og sørger for en rask og .

Du slipper søl og plunder, og toalettet blir litt enklere i bruk. Cinderella Motion er resultatet av et -årig utviklingsprosjekt, gjennomført hos produsenten Ecotech AS, med støtte fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Leverandøren Cinderella er dominerende; hele 1av dem som svarte . Cinderella Urinal skal KUN brukes til urinering, og egner seg godt som avlastningstoalett til eksisterende toalettløsninger i hytta. Cinderella Gas er en toalettløsning som kan installeres og brukes hvor man har tilgang på 12V og propan.


BRUKERVEILEDNING CINDERELLA - elektrisk forbrenningstoalett Innhold Når du åpner emballasjen Pakkens innhold Tekniske spesifikasjoner Oppbygging . Cinderella Classic er det mest solgte forbrenningstoalettet i Europa. Glem topografiske og klimatiske utfordringer, vann og . Hyttetorget er landets ledende leverandør av forbrenningstoaletter og leverer selvsagt også det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg