onsdag 13. juli 2016

Glow maling til kroppen

UV Neon Glow kit (pakketilbud) (5). Vår helt nye serie med selvlysende kroppsmaling som ikke trenger UV-lys for å gløde i. Stikkord: ansikt, Fest, glow, kropp, maling, neon, party, rave, russ, .

Kropp- og ansiktsfarge som lyser opp i UV-lys! Uslåelig på rave, karneval eller det blacklightbelyste toalettet. Skikkelig neon ansiktsmaling eller kroppsmaling om du vil, med sterke klare neon farger.


Dermatologisk testet glitter gele til ansiktet eller kroppen.

Vi har stort utvalg av glow sticks, UV neon kosmetikk, neon serveringsartikler, alt til. Bufretkr 3- ‎På lagerNeon ansiktsmaling og kroppsmaling med svært god fluoriserende effekt når den. Maling: FX UV-maling: kr Selvlysende maling sett, farger. Selvlysende neglelakk: kr Selvlysende grønn kropp/ansiktsmaling 60ml: 2kr. Black light party i februar, noen som vet hvor man kan få kjøpt Black light (UV) maling som man kan ha på kroppen ? Med denne pakke får du alle vores farver af uv-maling til ansigtet/kroppen.


Når malingen rammes af uv-lys, skinner den kraftigt op. UV maling kan også bruges til kroppen og ansigtet med UV Kropsmaling eller UV Ansigtsmaling, der nemt vaskes af med sæbe og vand.

Jeg kjørte på med all white-antrekk i går, og så fylte jeg heller kroppen og ansiktet med neon-maling. Lave priser og rask levering av uv og glow produkter til hele Norge! Vi har glowsticks, glow armbån uv maling, uv mascara, glow in the dark, neon, led . UV Ansigtsmaling og UV maling til kroppen. Side by Side Neon, Black Light, UV Glow Face Body.


En af disse punkter er at Glow in the Dark malingen ikke behøver UV. Man benytter malingen ved at påføre den i ansigtet og/eller på kroppen i det område der . Jeg har finni masse uv-maling men jeg lurte på om noen viste om det finnes en uv-maling som ikke syntes så lenge uv-lyset er av. Stort utvalg av UV maling på SoundStoreXL. PaintGlow UV Ansikt og Kropp Maling 10ml.


En av disse punktene er at Glow in the Dark malingen ikke behøver. Man benytter malingen ved å påføre den i ansiktet og/eller på kroppen i det område som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg