torsdag 14. juli 2016

Slukmansjett klemring

Skjær hullet i slukmansjetten noen millimeter større enn åpningen i sluket med en. Klemringen skal presses på plass med den medfølgende plastristen, som . Montering av Alfix Seal-Strip eller Alfix Slukmansjett type L.

Denne slukmansjetten festes våt i våt med smøremembran. Belegget varmes slik at det blir mykt før klemringen monteres. Lokket og klemringen fjernes og godkjent slukmansjett monteres . De fleste våtromsskader oppstår fordi sluket ikke tetter godt nok i sammenføyingen med .

Gjelder også for montering av designsluk). NT Slukmansjett selvklebende er en selvklebende mansjett laget av butyl. Klemringen fjernes og membran påsmøres underlaget etter leverandørens . Lokket og klemringen fjernes og godkjent slukmansjett monteres.


Et moderne sluk har en klemring som membranen er festet til sluket med. Montering av Alfix Seal-Strip eller Alfix Slukmansjett type L 5. Påføring av Alfix tetningsmasse Purus Line Montering i henhold til leverandøren 3. Det øvrige membranarbeidet for gulvet fullføres. Trakten kuttes i riktig høyde (avgjøres av høyden på flisene) . Eksisterende klemring skrus løs og trakt og kopp fjernes. Dette sikrer at klemringen ikke blir skrudd ned i feil. Membran eller slukmansjett er feilskåret.


GODKJENT KLEMRING FOR ETTERMONTERING l SLUK. Klemring montert i sluk med slukmansjett _ j __ _. Rive opp gulv, legge slukmansjett og bygge opp igjen. Membranen skulle vært klemt under klemringen i sluket.


I hver av kassene var det plassert et sluk fra Jotisluk med skrubar klemring. Tetting mot sluk var utført med slukmansjett som vist .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg