fredag 1. juli 2016

Ikea dekkside montering

IKEA - BODBYN, Dekkside, 62xcm, , Velg ei dekkside i samme farge som døra for et helhetlig uttrykk,. Hvis du skal ha et høyskap, monterer du først en dekkside på det. Fôringer brukes mellom skapene og veggene for å oppnå et strømlinjeformet. Vil du at de synlige sidene av skapene skal matche perfekt med dørene og skuffefrontene?


Vi har dekksider til skap som matcher alle stiler. Med IKEA må du bruke dekksider for å få samme finnish/glans på sidene. Vi driver på med montering nå, og er usikker på om vi skal kappe .

Forutsatt at du har montert skap allerede (det virker slik, og du begynte sikkert med eventuelle hjørneskap) Om du skal ha dekksidene før eller . Bruk medfølgende skrue til montering i siden. I tillegg kommer Ikea nå med den smarte skuff-i-skuff-løsningen som. Du kan selvfølgelig fortsatt montere på en dekkside om du ønsker, men . Vi skal i gang med å montere IKEA-kjøkken, men trenger litt hjelp til å. Vi skrudde bare noen skruer via det ene skapet og inn i dekksiden, satt . Nå er det ikke mye som gjenstår før kjøkkenet er ferdig montert.


Dekksider (alle sider av kjøkkenskapene som er synlige må dekkes med en dekkside). Både Ikea og HTH har etterhvert fått et bra utvalg på flatpakket . Vi har brukt benkeskap fra IKEA på den ene siden, og like høye overskap på den. Her har vi fått montert det meste, inkludert halve dekksiden. Riktignok har vi ikke ennå satt på dekksidene og satt i skuffer i skapene, men likevel. Kan ikke tenke meg det skal gjøre den 1 stabil.


Er cm for lite å gå på ved montering/tilpassing? Montering av dekksider samt front til oppvaskmaskin. Arbeidet skal betales av IKEA (faktura til IKEA med dagers betalingsfrist).


Montering av ben/benrammer, sokkel, lys/gesimslist og dekksider, etter IKEA sin standard beskrivelse. Annen montering/tilpasning av disse, utføres på timebasis . Dekksidene bak festes med vinkeljern for best stabilitet. Du finner mer informasjon under Kjøkken på IKEA.


To see more from IKEA Norge on Facebook, or create an account. Montera mente montørene kunne lage av en gammel dekkside, noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg