onsdag 9. mars 2016

Ferdige badstubenker

Bygg en stilren og enkel badstu ved hjelp av ferdige badstubenker. Benken er laget av stabilt trevirke som gjør at den kan ligge uten støtte under i opptil meter .

Og som en siste finish på verket kan du velge stilrene, ferdige badstubenker og hjørnemoduler i stabilt trevirke. Vi leverer også ferdige benker i osp, or og varmebehandlet osp. En enkel og rask måtte for å bygge en komplett badstubenk.

Benkene kan enkelt kappes for riktig lengde. Benkene monteres på vegg uten ekstra ben. For det beste resultat kjøper du en ferdig badstuedør. Disse dørene har normalt karmmål på x 1cm.


Det anbefales å kjøpe en badstuedør i glass, da denne . Planlegg godt i forkant, og få en mentalhygienisk opptur når du er ferdig. Dør: Badstudøren blir utsatt for store temperaturforskjeller, og hvis du lager selv vil den lett slå seg. See featured Badstubenker Ferdig pages, read about Badstubenker Ferdig, and find sites about Badstubenker Ferdig.


Badstue på hytta gir lindring for ømme hverdagsmuskler.

Kjøp en ferdig fyllingsdør av standard type med ytre karmbredde på cm. Fest trelister på x mm på innsiden av døren. Bygg din badstu med osp, varmebehandlet osp eller or.


Vi lagerfører badstupanel i ulike størrelser og lengder. Materialer til og ferdige badstubenker og hjørner. Garderoben har fått alle vegger ferdig montert.


Tidsskjemaet holdes sånn akkurat, og i dag har det meste av utvendig kledning på badstua og . Ferdige badstubenker i osp, or og varmebehandlet osp i ulike lengder. Hvis du bestiller Enkelrum med ferdig installert badstu, slipper du jobben med:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg