mandag 21. mars 2016

Skjøte gulvspon

Blir det helt feil å legge gulvspon på tvers av bjelkelaget? Jeg er ikke sikker på om det lar seg gjøre og skjøte på hver. Mener du å lage til feks tynne remser og legge mellom bjelke og gulvspon?


Byggelits patenterte gulvsponplate Contifloor gir best. Byggelits gulvsponplater med not og fjær. Profilen gir sterke og usynlige skjøter hvis sponplatene.


På trykkfaste mineralullprodukter anbefales 22mm gulvsponplater som.

Dette gir et stivere gulv og reduserer faren for knirk når bjelkene tørker. FAST FLOOR gulvet mellom bjelkene i en svevende skjøt. Dette sparer tid på monteringen og reduserer materialforbruket . VIDEO: Skal du lage et flytende gulv, er gulvsponplater et opplagt underlag.


VIDEO: Skal du skjøte to gulvbord over en lekte, har gulvleggeren et godt . Platene skrues og limes til bjelkene og limes i alle skjøter. Dette gir et stivere gulv og reduserer faren for knirk når bjelkene tørker; Skruer forsenkes 2-mm . Standard gulvspon PFuktbestandig gulvspon P5. Svelling av skjøter vil oppstå der vann kan trenge inn til kjerne ved bruk av for lite lim/ eller .

Vær obs på at ikke all gulvspon er godkjent for legging med skjøter mellom sperrene. Oppå isolasjonen legges så en mm gulvsponplate, limt innbyrdes, men ikke festet til lektene rundt veggene. Og så kommer parkett eller gulvbord oppå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg