fredag 11. mars 2016

Nesehjul tilhenger

For tilhengere med hjullager som har SKF-nummer. Nesehjul til tilhenger massiv gummi,rh:torshovbil.

Motor-og-tilhengerutstyr/Vinsjer-og-tilhengerutstyr/1028506_xl. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Vi har et bredt spekter av utstyr til tilhenger.

Her finner du rimelige AL-KO støttehjul og festebeslag til tilhenger, biltilhenger og båttilhenger. Frakt for denne varen: Frakt innland - Norge: 9- Hent i Butikk: -. Nesehjul i massivt gummi for tilhengere og campingvogner. Alt av reservedeler til tilhengere finner du hos oss.


Reservehjul luft/gummi til nesehjul tilhenger. Totalhøyde (uten sveiv) er cm når hjulet er sveivet inn. Høydereguleringen med sveiven er på cm. Registreringsomkostninger på 30- kommer i tillegg til prisen.


Feste nesehjul til båthenger - posted in Båtforumet: Hei!

Støpsel for tilhengerens strømtilførsel legges i en løs bue og kobles til bilens el. Dersom tilhengeren har nesehjul, må hjulet bli hevet så mye at det ikke . For de tilhengere som er utstyrt med nesehjul: løft opp og lås henge-. Til montering på tømmerhenger, henger eller campingvogn. Brukes til tilhengere, campingvogner etc. Billig tilhenger med kapell og nesehjul for kun 747- Prisen er KUN 797- inkl.


Det gjør at du og Tysse-tilhengeren din får det enda bedre. Noen som vet om det finnes ekstra høye (lange) nesehjul til tilhengere? Ser at det jeg har på tilhengeren ofte ikke klarer å løfte hengeren . Nesehjul for tilhenger og campingvogner - automatisk.


Feller seg oppunder stammen når det sveives opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg