onsdag 23. mars 2016

Innleggssåler plattfot

Plattfot er en tilstand da den indre lengdebuen er nedsunket. Det fører til overstrekk på muskler og leddbånd. Ortopediske innleggssåler og myke fotsenger.

Fordeler med ortopediske såler: - avlaste foten - fordele trykk - rette opp \ kompensere for fotstilling - avlaste . Jeg oppfordrer pasienten til å forsøke i 3-måneder med spesialtilpassede såler før vi eventuelt går videre med . Les mer om Arch Flex AFS, innleggssåler tilpasset fotbuen. Gul såle: Er for deg med plattfot, lav fotbue eller overpronasjon.

Ortopediske innleggssåler kan skreddersys og foreskrives av din fotspesialist (ortopedisk tekniker), eller du kan bruke en såkalt . Gjentatte overtråkk (Osteopatisk plattfot). En individuelt tilpasset OneSole innleggssåle støtter buen, hindrer overpronasjon og . Jeg har prøvd noen innleggssåler for plattfot, men jeg synes ikke at de fungerer noe særlig. Det er fortsatt like vondt å gå på ski, for eksempel. Plattfot betyr at buene i foten er reduserte eller mangler helt.


Det kan også hjelpe med innleggssåler som fordeler belastningen over hele fotsålen. Her finner du et godt utvalg av såler og andre beskyttelsesprodukter til føttene dine. Man skjelner mellom en bevegelig plattfot og en stiv plattfot.

Ved den bevegelige kan foten innstilles i normalstilling og fotbuen kommer fram når man står på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg