torsdag 3. mars 2016

Cenika norge

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Cenika AS Lierstranda, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Ansvarlig redaktør: Håvard Skaug Eniro Norge AS.

Cenika as leverer tavleutstyr til den profesjonelle elektrobransjen. Havutsikt AS; Gismerøyveien 89; 45Mandal, Norge; Telefon: 9314; Epost: . Salget av prosent av mine eierinteresser i Cenika gir en inspirerende vitamininnsprøytning. Cenika AS Norge hadde i 20en omsetning på NOK 1mill.

Vi søker en motivert selger-/distriktssjef som vil være med å løfte Cenika i Vestfold-/Buskerud . Industrigata 1 34Lierstranda - Norge. Cenika er et selskap som holder til på Lier i Buskerud. Vi er i stadig vekst og er i dag ansatte i Norge og har datterselskap i Sverige.


Cenika AS Norge hadde i 20en omsetning på NOK mill. MONTASJEVEILEDNING OG TEKNISK INFO FOR FORDELINGSSKAP. Etter dette har Cenika vært en av elektrobransjens raskest voksende bedrifter og omsatte i 20for totalt 1millioner kroner. TRAFO FOR LADING AV EL-BIL Se side KVALITET TIL MARKEDETS BESTE PRISER .

Her finner du informasjon om ledelse og styret i Cenika AS. Nalbant Holding AS, 9049 4, Norge. Cenika sells its own brand CenTech and the Chinese brand Chint directly to the professional power industry in Norway and Sweden.


Cenika AS Norge hadde i 20en omsetning på NOK 1mill. Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg