onsdag 23. mars 2016

Hvordan legge osb plater

OSB Superfinish ECO er CE merkede plater produsert i henhold til NS-EN 3og NS-EN . OSB-plater fremstilles i forskjellige kvaliteter i henhold til. OSB underlagsvegg i fuktbestandig kvalitet.

Platene vil bevege seg noe med varia- sjoner i luftfuktigheten. Platen er utstyrt med not og fjær som gjør det enkelt å montere og gir et jevnt resultat. Lurte på om jeg skulle legge på lektene, skru de fast nederst og bare skru osb platene gjennom lektene . Skal legge OSB som underlag for gips på vegg, bør det skrus eller.

OSB er en tre lags plate laget av furuflis. De to ytterste lagene ligger parallelt med lengderetningen, mens midtlaget ligger på . Hvordan finner jeg Sd-verdien på undertakene fra Nortett? Hva med kryssfiner og OSB-plater som undertak? Brukes til undertak, undergulv, emballasje, byggeavskjerming, underkledning bak gips mm. OSB er egnet til innendørs bruk samt til utendørs bruk som f. BF-ply OSB/er CE godkjente plater produsert i henhold til EN 300.


Ved dimensjonering av platene som bærende taktro se NBI-godkj. Film som viser hvordan du kan bruke veggplater (panel/MDF-plater) når du pusser opp hjemmet ditt. Plater brukes i stor grad i innredning og oppussing, enten det er til gulv, vegger eller tak. Velger du å fjerne eksisterende plater, kan du selvsagt legge de nye.


Vannfaste finér/OSB-plater (min. tykkelse 1mm) kan også benyttes. Platene spikres langs gulv/tak og i not med cm avstan midt på stenderverket. Smartpanel på OSB plater som igjen står på horisontale lekter?


Det er særlig på tak med metallplater det kan dannes mye kondens. Et fast undertak kan bestå av rupanel eller plater av kryssfinér eller OSB, kledd med takbelegg,. Se her hvordan en smart stikkontakt kan få. Grimstad Garasjene viser deg hvordan du legger undertak. Likeså tillot været å legge takshingel på den siden som vender mot vest.


Med god hjelp i dag, har vi fullført legging av taktro(OSB-plater) Da er det mer eller. Jeg har kjøpt noen OSB- plater som har stått ute, stormen tok både teltet og pressenningen, så de har stått utsatt. Skal rydde plass inne, og se hvordan de blir når de er tørre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg