torsdag 3. mars 2016

Bokstaver tre

Gratulerer ] Hurra - og gratulerer til de tre vinnerne av den dager lange utfordringen. Uttrykk deg kreativt med tall og bokstaver av tre. Vi har flere utgaver av hele tallrekken og alfabetet i både små og store .

Dobbeltsidig tape til bokstaver - Dobbeltsidig tape til å henge opp bokstaver og romdekorasjoner i tre på døren. Helst butikk Oslo/Akershus/Østfol evt nettbutikk. Det må være en og en bokstav, slik at jeg kan sette sammen selv.


Dekorative bokstaver som er utskjært i tre.

De kan henges på veggen, døren eller stilles på en hylle. Bokstavene er hvite på fremsiden, og trefarget rundt kanten. Her finner du nydelige trebokstaver i hvit farge som kan brukes til pynt og dekor.


Følgende trebokstavsord er nå tillatt i Scrabble, Wordfeud og Ordspill: ABC ADD ADL AGA AGE AGG AGN AHA AIR AKE AKK AKS AKT . Norrønt språk ble som regel skrevet med latinske bokstaver. Men man trengte noen bokstaver som ikke lenger finnes i det vanlige alfabetet. Flotte bokstaver i tre med prinsessetema eller ville venner.


Assorterte farger med gullkrone på toppen eller friske farger. Løse bokstaver i tre eller plast gir et eksklusivt preg og får en skyggevirkning når de blir montert ut i fra veggen.

Bokstavene blir levert med monteringsmal. Nei POL og Apt er først og fremst navn på tre bokstaver som gir en viss familielink til TRY og Opt. Internt har vi også POD som er Produksjon Og . En del ord har tre ganger to like bokstaver i seg.


Vanligvis brukes bokstaver ved små tall (0–12) i løpende tekst: Nils er fem år. Men noen ganger ønsker man å vektlegge tallverdien eller . Det norske alfabetet består av bokstaver i denne rekkefølgen:. Ord som slutter på c med bokstaver, som blir godkjent i Wordfeu Scrabble og. Her er en liste over ord på tre bokstaver som slutter med C. Bokstaver i treverk som former ordet God jul.


De claudiske bokstaver er navnet på tre bokstaver i det latinske alfabet som ble innført av den romerske keiseren Claudius.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg