onsdag 2. mars 2016

Skruer biltema

Treskrue-utendors-100-stk-2000028495/BufretLignendeOverflatebehandlet for å oppfylle korrosjonsklasse C4. Har gjennomgått 15timers saltspraytest. Perfekt til veranda, stakitt og andre trekonstruksjoner utendørs .

Dimensjoner: x mm, x mm, x mm, x mm, x mm og x mm. For stabil og enkel montering rett i stål- og trebjelker, og sammen med plugg i andre . Holder kvaliteten som er hos Biltema og Clas Ohlson kontra Monter, Maxbo. Har ingen dårlige erfaringer med Biltema-skruer, heller tvert om.

Har hatt en jobb hvor kunde kom med terrasseskruer fra biltema og etter skruer hentet jeg skruer fra wurth istedenfor. Spørsmålet du må stille deg, er om de var syrefaste. Biltema har nemlig begge deler, de kaller skruene A( Rustfritt ) og A( Syrefast ) Suzuki. Følgende skruer ble testet: Biltema 87-0227.


Men fart i sakene ble det ikke før det ble mulig å produsere skruer. Men hva gjør du når skruen går i stykker og du ikke får skrudd den verken ut eller inn? Foto: Biltema Vis mer Foto: Biltema Vis mer Foto: Biltema Vis mer. Tenkte bare å gjøre oppmerksom på at skruer og bolter er vanvittig dyrt på Biltema. Noen som har kjøpt og prøvd rustfritt fra biltema :? HAr kjørt et år med en del rustfrie skruer fra BT.


På jakt etter skruer som er praktisk på trange steder (helst torx) ble jeg tipset om noen skruer fra TamJets. Jeg vil styre unna skruer og lignende fra biltema , iallefall der det er litt kritisk med tanke på bruddstyrke. Hei, jeg har fått inntrykk av at mange har problemer med å finne bolter i tommer. Var på Biltema idag, og de har fått inn rack med asortert utvalg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg