torsdag 10. mars 2016

Knagger biltema

Ditt søk på knagger ga treff i kategorier. Gøyal knagg av børstet stål med vakuumfeste som sitter godt. Sugekoppen fester bra på slette flater uten boring. Ekstra knagger av metall, for alt som kan henges opp. Passer på stangen i de fleste typer fortelt.


Det kan forresten være lurt å sette sånn filtknottgreie på baksiden før du henger den opp. Produkt można nabyć w sklepie Biltema za 1NOK. Kan henges på stang (Ø 22-mm) eller i alu miniumsprofil.


Tilbuddet kan købes i Biltema til 2NOK. Av rust fritt stål, kroker av sinklegering. The offer can be purchased in Biltema at 39.


Lurte på om noen av dere har noen erfaring med Biltema sine verktøytavler? Noen som vet om noen nettsider som selger (fine) knagger med. Kjøpte de vi har på Lucky Duck Men de har på Europris, Biltema og Clas . Som dette prosjektet, knagger til barnerommet av ungenes gamle klosser.


Mulig jeg må ta turen til Biltema og kikke på disse hengerne de har der.

For å beskytte felgen til Biltema opphenget tredde eg berre på en . Jeg er på jakt etter knagger til å henge over døren på badet. Vannrøret var lett tilgjengelig her siden vi har noen små deler liggende. Lampen kjøpte vi på Biltema for en rimelig penge. I bambus koster de kr 19- med to knagger og kr 39- med fire knagger. Men jeg fant desverre ikke noen knagg jeg likte.


Dermed endte jeg opp med å kjøpe garasjeoppheng på biltema som knagger, og en plankebit . Hadde valget mellom én interiørbutikknagg til 24- eller to Biltema-knagger for 39. Det er jo bare knagger som svingarmen hviler på - adaptere er vel noe man. Disse knaggene som er på Biltema sin støtte er ihvertfall rimelig . Lim kan brukes til å feste knagger på veggene, navnelapper på barnas klær, fliser på baderomsveggen, bilder i fotoalbumet, tapet på veggene . Brodrene Dahl Knagger og kroker KROKREKKE M/KROKER KROM. Lekker stor og kraftig knaggrekke med knagger….


Stilig knaggrekke i hvitlakkert MDF med fire doble knagger i metall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg