torsdag 10. mars 2016

Kjøpe lakk til bil

Hos oss finner du alle typer høykvalitets lakk- og grunningsprodukter til bilen. Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen, blant annet motorlakk, grunning og klarlakk. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.

Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Jeg har noen småriper i billakken her og der som jeg tenker å utbedre selv. Så langt har jeg raskt pusset dem ned ved hjelp av fint sandpapir . Hvor i Stavanger kan jeg kjøpe lakk - Bilpleie, dekk og.

Verktøy › Gjør-det-selvBufretLignendeHar du spørsmål om lakk- og vedlikeholdsprodukter til bilen din, er det bare å. Spraylakk sateng svart 4ml, Universal. Lakk koden står i de fleste biler, men er plassert på veldig forskjellige plasser. Klikk på linken under, hvor du kan finne din bilmodell og se hvor lakk koden er . LAKK KODEN på din bil samt hvor mange bokser du trenger.


Hvor kjøpe lakk til bilen - posted in VerktøyforuHvor pleier folka å kjøpe lakk til land roverene sine? SPRAYLAKK MED FARGE UTEN HERDER 400ML R100mikset lakk i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg