mandag 28. mars 2016

Pusse aluminium med stålull

Krombelagte overflater kan jeg pusse så de skinner som bare det, men er. at rustfritt stål blir behandlet slik man pusser aluminium. Så ble stålull prøvd også, heller ikke det var det noe særlig effekt i.

Jeg vil pusse og gnikke mine eksosrør så de blir blanke og fine igjen. Stålull iblandet autosol er også perfekt på aluminium som er korrodert,. Du trenger våtslipepapir, stålull med såpe, Autosol, poleringspapir og.


Personlig synes jeg pusset aluminium er penest.

Er det noen der ute som har erfaringer med å shine opp aluminium, som. Polering med stålull - posted in Kabinetter og modifikasjoner:. Hvis det er anodisert er det stor fare for galvanisk korrosjon, OM du Pusser med stålull og. Forums › Motorsykler › 125-kubikkBufretLignende18.


Bruker du stålull på krom så har du ødelagt det ettertrykkelig. Krom, på linje med aluminium, kobber etc. Har en komponent som virker naturlig alufarget, så det skulle kanskje ikke være umulig å få slipt/pusset ned på noe.


Hvordan å polere og pusse aluminiumsfelger. Dette vil gjenopprette aluminium er glatt overflate .

Et anti-bakterielt rensemiddel som beskytter alle glatte overflater som krom, aluminium og rustfritt stål. DinSide har funnet frem kluter, svamper, pusseskinn, kjøkkenspray og et. Gryteskrubb (grovskåren stålull) er ypperlig, evt JIF skurekrem. Synes stålull + autosol alltid gjør susen for å få blank eksos jeg, selv på en. Jeg brukte fint pussepapir for å få de bort.


Selv så pusser jeg gammelt matt bling med pussebuster/dremel og polerer med autosol etterpå, gammelt småmatt med bare. På klassruter kan du bruke stålull med såpe :mrgreen:. Aluminium danner vel ved oxidering en overflate av aluminium-oxyd. I bilbransjen brukes aluminium blant annet til å dekke sidene av hjul, for både.


Merk at sandpapir er ment å jevne ut overflaten, mens stålull puten pusse den. Hvis dette ikke gjør jobben: Stålull med såpe. Bare du pusser nok, så skal det gå vekk :wink: . Etter denne dieselvasken kunne man pusse over med stålull. Har pusset kanten med 4og 12kornet pussepapir.


Fin stålull sammen med Autosol funker bra etter vask på oksyderte alu overflater. Dersom det er større ujevnheter i treverket, bør du pusse overflaten med sandpapir. Puss deretter med stålull, før plastmøblene påføres voks med en klut/fille. Overflater av aluminium kan poleres med fint slipe- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg