onsdag 2. mars 2016

Myggnetting dør bobil

Få inn frisk luft og lys mens du samtidig holder insektene ute! Består av to deler som overlapper hverandre. Dørforheng myggnett Fiamma til bobil 230x35cm kr 349.

Dørforheng myggnett REMIcare II 180x65x8cm kr 649. Myggnettdør med ramme for bobil eller campingvogn. Plissert myggnett i en kraftig aluminiumskarm.


Norsk nettbutikk for deg som liker camping-, caravan-, bobil-, hytte- og båtlivet.

Flott billig og funksjonabelt myggnetting til caravandøre. Forheng dør myggnett 185xcm heng ZANZIBAR. Utstyr til camping og bobil - vi har det. Vindu med dobbelt glass Seitz D-Lux; Panorama takluke med myggnett og formørkelse; Vindu og myggnettsdør i inngangsdør . Magnetisk insektnett som lar deg nyte frisk luft i fred og ro.


De varme månedene er fantastiske, og å kunne la dører og vinduer stå åpne sent på kvelden. Forhenget består av overlappende paneler; Hvert panel er 2cm høyt og cm bredt.

Standard dørholder som passer på de fleste campingvogner. Garagedør på førersiden med belysning, i tillegg (modellavhengig). Hovedsenga er plassert helt bakerst med store varebil dører med tilgang til lagringsplassen under . Spesialpersienner og myggnetting: Ha en vidunderlig dag! Spesialpersienner og myggnetting fra Dometic legger til rette for det.


Den italienske bobilen Mobilvetta Yacht Tekno Line er bare syv meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg