tirsdag 22. mars 2016

Trefliser bad

Selv på badet kan du ha treverk på gulv og vegger, enten du velger ekte eller fake. I forbindelse med renovering og utvidelse av ba ønsker vi å legge. Husk at det også finnes veldig moteriktige trefliser på markedet nå.

Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. Mørke fliser og baderomsmøbler får gjerne et lite bad til å føles mindre enn det er. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som passer for nettopp .

Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Kvalifiserte fagfolk hjelper deg med å tegne ditt drømmebad i 3 samt skreddersy badet fra vårt unike utvalg av italienske fliser og baderomsmøbler. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom. Ved valg av fliser på bad kan det være smart å tenke langsiktig og velge tidløst, altså hvitt.


Forhør deg også med fagfolk i butikken med hvilke . Inspirasjon baderom Inspirasjon kjøkken Inspirasjon hverdagsrom. MIKROSEMENTPUSS: Da Marlene Rasmussen pusset opp badet, ville hun ha et materiale som ikke er så vanlig. Vi ønsker store fliser, og tåler mye kapp.

Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre. Her er tipsene til deg som skal pusse opp badet. Italienske og spanske baderomsfliser er å anbefale når du skal legge fliser på et bad.


Sjekk vårt store utvalg av baderomsflis hos Nettflis. Men fliser og fuger er ikke vann- og damptette, derfor kreves det et tett lag på baksiden. Husk bare på at ekstra store fliser gjerne stiller andre tekniske krav til dusj-sonen og avrenningen.


Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad? Selv om alt er lov på badet for tiden, er det fortsatt visse trender. På vegg er trenden at det legges avlange fliser, gjerne 20xeller 20x60.


Du kan helt fint legge baderomsfliser selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg