tirsdag 22. mars 2016

Biltema lensepumpe

Lensepumpe/Lensepumpe-med-innebyggd-nivavakt-2000024259. BufretLignendeNedsenkbar, helautomatisk lensepumpe med innebygd nivåvakt. Nivåvaktens flottør registrerer vannivået og starter pumpen elektronisk, uten mekaniske deler. Dette var et spørsmål i en trå men moderator stengte den. Jeg har brukt disse lensepumpene en god del, men har bare delvis gode erfaringer . Holder på med å bygge opp en lettbåt,lurte da på å montere aut.


I to forskjellige omganger har jeg hatt problemer med dette.

Det du trenger er en 12V lensepumpe og en flotør. Biltema sine lensepumper har en tendens til og falle fra hverandre hvis di ikke er montert . Lindén En selvdrenerende, åpen båt er det optimale dersom man må la båten ligge uten tilsyn over noe tid. Ordet Lensepumpe kan oversettes til bilge pump på engelsk. Jeg har fått installert både ny lensepumpe, og ny pumpe for ferskvanne. Ferskvannspumpen til Biltema mener Palli var god nok.


Manuell lensepumpe med håndtak i rustfritt stål. Pumpehuset er laget av slagfast nylonplast. Manuell lensepumpe - Lensepumpe Membranpumpe Pumpe Båt Båttilbehør - Biltema.

Lensepumpe tilbakeslagsventil sump Alf Morten Granholt. Biltema selger tilbakeslagsventiler med sil, men de passer ikke for oss uten videre. Sett en lensepumpe, med flytebryter oppi:D.


Bat/Pumpe/Nivavakt/Nivavakt-automatisk/). KlabbOgBabb Offline Entusiast Registrert: 07/09/2014. Kjøp en lensepumpe på Biltema til den store sum av kr 29- netto, så.


Bruker en lensepumpe med flottør som vi bare slipper ned i bassenget . Søk etter lensepumpe ga 3Gule treff. Har prøvd med nedsenkbar lensepumpe fra Biltema og det har fungert for oss. Hvis lensepumpa fra Biltema har fungert greit fortsett med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg