mandag 28. mai 2018

Ikea dekkside bak

Vil du at de synlige sidene av skapene skal matche perfekt med dørene og skuffefrontene? Vi har dekksider til skap som matcher alle stiler. NO/pdf/new_kitchen/Installation_guide_NO.

BufretLignendeMed IKEAs nye kjøkkensystem kan du henge skapene direkte på. Skjær hull enten i bakplaten eller oversiden av skapet. IKEA - FÖRBÄTTRA, Dekkside, 62xcm, , Velg ei dekkside i samme farge som døra for et helhetlig uttrykk, eller miks og match farger etter smak. Riktignok har vi ikke ennå satt på dekksidene og satt i skuffer i skapene, men likevel. Kan ikke tenke meg det skal gjøre den 1 stabil.


Har jo dekkside, men hva skal jeg montere dekksiden når ytterkant er en innebygd. Samt hva er tanken bak glippen mellom komfyrøyen og veggen på 20cm? Jeg ser nå at vi også har bestillt dekksider som skal være mellom.


Med IKEA må du bruke dekksider for å få samme finnish/glans på sidene. Dekksidene bak festes med vinkeljern for best stabilitet. Forutsatt at du har montert skap allerede (det virker slik, og du begynte sikkert med eventuelle hjørneskap) Om du skal ha dekksidene før eller . Vi har brukt benkeskap fra IKEA på den ene siden, og like høye overskap på den.


Her har vi fått montert det meste, inkludert halve dekksiden.

Du kan selvfølgelig fortsatt montere på en dekkside om du ønsker, men det skal ikke være. Ledningen skjuler du i spalten bak skapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg