tirsdag 15. mai 2018

Fliser trestruktur

Hentet inspirasjon fra de fineste tresorter i forskjellige verdensdeler. Meget høy kvalitet kombinert med ett utrolig design og likhet. Hva med fliser som ser ut som treparkett?

Fliser med trestruktur eller som metallgulv er både slitesterkt og trendy. Mange av flisene er i porselenskvalitet og kan også brukes utendørs og på gulv. Country Life fliser med trestruktur som nå lagerføres i flere farger. Overflaten er slett, halvmatt med en imitasjon av trestruktur i mørke .

Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som passer for nettopp deg og din personlige stil. Nå kan du få fliser som ser ut som ekte tre. Kan brukes på ba gang/entre, stue, ute og inne. Sammenlign tilbud på Fliser trestruktur i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp . Her er et baderomsmøbel fra Bisazza i Art Deco stil, kobberør og vask i fassetert, rettlinjet . Skuffefront i trestruktur 9Primitivio Grigio. Ekstra Skap 35x30xcm med skapdør og åpne hyller, . Modena Fliser har sammen med vår italienske leverandør utviklet serien MODENA.


Modena Design Høyskap Smoke trestruktur 35X37X1cm kr 99-.

Speil 70xmed TECTON 1lampe xog skap 25x18x52x2. Keramikk Flis As added new photos. Det er fullt mulig å ha tre på badet, når du kan få fliser med trestruktur, her er . Vårt utvalg i gulv omfatter: tregulv, laminatgulv, tepper, vinylgulv, linoleumsgulv, fliser, kork og vedlikeholdsfrie terrasseplanker.


Her er siste flisenytt, samt gode råd for valg og legging av fliser. Til venstre: Gulvflisen Metalwood Bronzo 30xmed trestruktur, kr 2pr. Title: Modena høstkampanje - 201 Author: Modena Fliser, Name:. Modena Design hvit matt lakk/trestruktur Baderomsmøbel. Søk etter fliser med trestruktur ga Gule treff.


En pakke fliser ble til overs ved oppussing av badet. Veldig fin å bruke som dekor eller til å flislegge en benkeplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg