fredag 11. mai 2018

Eiendomsmegler utdanning deltid

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte. I dag krever loven at du må ha høyere utdanning i faget for å kunne kalle deg eiendomsmegler. Med en Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI . BufretLignendeEn utdanning på nett ved BI gir deg akkurat det samme vitnemålet som ved vanlige studier, og du har tilgang til et av Norges fremste fagmiljøer innen felt som . Er det noen som har tatt studiet mens de har jobbet som megler samtidig?


Vet dere om man kan ta studiet på deltid i Oslo? Det er nye regler rundt dette med å megle uten utdanning, og nå kan man ikke lenger det.

Selv har jeg planer om å bli eiendomsmegler, så hyver meg innpå tråden her! Minimum års høyere utdanning for å selge boliger! Informasjon om bachelor i eiendomsmegling ved Høgskolen i Hedmark. Eiendomsmeglerstudiet gir deg kompetanse til å arbeide med megling av . Tror det skal gå an å ta studiet på delti slik at man må være i Oslo en uke.


Fra høsten 20tilbys eiendomsmeglerutdanning (bachelor) på . Deltisutdanning eiendomsmegler - Karriere og. BufretLignendeCampus Rena har 29studenter og ca ansatte.

Studiestedet har økonomi- og ledelsesfag som overordnet studie- og forskningsprofil, og tilbyr alt fra . Vi kan tilby utdanning til eiendomsmegler over hele landet. Stadig flere har funnet at en jobb som eiendomsmegler er spennende, utfordrende og innbringende. Utdanningen i eiendomsmegling gir deg gode og praktiske kunnskaper om eiendomsmeglerens rolle. Som eiendomsmegler får du en utfordrende jobb og en variert hverdag.


Med eiendomsmeglerutdanning fra oss, lærer du alle sider rundt kjøp og salg av . Nettstudier passer for deg som ønsker å ta din utdanning akkurat der du er. En nettbasert utdanning er mulig og fører frem til en utdannelse. Eller drømmer du om å tjene gode penger som eiendomsmegler eller takstmann? Studiet kvalifiserer for opptak til siviløkonom/masterstudier ved HHB samt masterstudier ved andre utdanningsinstitusjoner i Norge eller . Leter du etter en utdanning innenfor - Eiendom. Da kan bachelorstudiet i eiendomsmegling ved Høgskolen i Telemark være.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. En eiendomsmegler er lisensiert til enten å hjelpe både privatpersoner og bedrifter å. Eiendomsmegler er en treårig bachelorutdanning som tilbys ved ulike . Hei jeg er en gutt på 1 og lurer på hvilket skoler i New York som tilbyr eiendomsmegler utdanning?


Du kan få støtte til utdanning på deltid i Norge. For å få støtte til deltidsutdanning må du ta minst halvparten av de fagene, studiepoengene eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg