torsdag 3. mai 2018

Rbnett politilogg

Mange i fyllearresten, bilulykker og slåssing. Siste nytt innen nyheter, sport, fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer fra Romsdals ledende dagsavis. Tilløp til slåssing mellom gjester på et utested i Molde.


Ingen kom til skade, men den mest aktive av dem ble anmeldt for . Festbråk, hissig mann på festival, skadeverk, slagsmål og ordensforstyrrelser er hva politiet har jobbet med så langt i helga. Fyllekjøring med traktor, råkjøring og narko-pågripelser.

Innbrud vold og mann fastklemt i flytebrygge. Burning, fest på hotellrom, festbråk og krangling. Mann stakk fra kontroll, ruskjøring og rullestol på tur. Mye fyll og flere branner i Romsdal i helgen.


Eggkastere, trafikkulykker, festbråk i Elnesvågen, tullkjøring på Åndalsnes og en del fyllebråk i Molde. Politiet måtte ta seg av festbråk, en rådyrpåkjørsel og en kald kvinne i natt. Rolig helg for politiet i Romsdal uten de store, alvorlige hendelsene. Politiet i Nordmøre og Romsdal måtte takle en del fyll natt til torsdag.


Innbrud førerløse biler på tur, trafikkulykker og knekte ferjebommer.

Natt til søndag ble travel for politiet, les helgas politilogg her. Brann, promillekjøring og vanskelige gjester. Vold mot tjenestemann, russeslagsmål og urinering på offentlig sted. Masseslagsmål, mindre slagsmål, festbråk og skadeverk. Mistanke om promillekjøring, fyll, bråk og slossing.


Politiet drepte 35-åring i Kristiansand: – Skjøt i nødverge. Politifolkene som skjøt og drepte en år gammel mann i Kristiansan hevder de opplevde . Fyll, bråk og en mann i 20-åra gikk amok med balltre, les helgas politilogg her. Hektisk Det ble nok å gjøre for politiet i Kristiansund natt til lørdag.


Sunnmørspolitiets natt - omtrent minutt for minutt. Brann, slåsskamp på toalettet og flere pågrepet i narkosak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg