tirsdag 8. mai 2018

Skifertak priser

Firkantskifer Pris fra kr 39- pr kvm eks mva fob Larvik. Skifer, finkornet laminert (skifrig) bergart. Skifertak, tak tekket med skifer av forskjellige form og type.

Vekt, antall og pris blir ganske lik, men forskjellen på varighet og det estetiske. Skifertak er en gammel og god måte å tekke tak på, og har lang holdarhet. Pris torv pr kv2-30- kr inkl mva (estimerte priser 2013/14); Undertak: Takpapp og tett membran. Skifertak restaurering: 1mre-legging av skifer. I prisen er det ikke inkludert ny stein pga ødelagt/brekk, da dette ikke kan anslås.


Bør jeg ta vare på skifer`n å bruke den på ny igjen, eller takstein? Håper noen kan gi noen sånn ca priser på dette. Det kan se ut som om priser på omtekking av skifertak er en godt bevart hemmelighet.


Jeg har ikke funnet noe særlig nyttig på nett og tenkte . Husbyggerne var innstilt på å legge skifer på taket, helt til prisen kom. Treg kommunal behandling kan sørge for massive ekstrakostnader. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk.


Visste du at skifer er vårt mest varige taktekkingsmateriale?

Fordi vi setter pris på å holde i hevd denne gamle tradisjonen med å legge om . Skifertak er kostbart i innkjøp og legging, men det er viktig å tenke. Med sveitserstilen, som ble enormt populær i Norge fra 1850-årene, kom også skifer tilbake som det foretrukne tekkingsmaterialet på tak. Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti vedlikehold og.


Tak av skifer - skifertak Skifer er et meget gammelt tekkematerialet. I Norge finnes skifertak i svært mange varianter, også sett i internasjonal sammenheng. Uansett så er det klart at korrekt bygde skifertak kan stå ute om natten selv om det.


Vær klar over at man kan selge brukte heller til god pris. Vi sier ikke at prisen ikke spiller noen rolle, men du bør ta hensyn til husets karakter og utseende,. Til og med et skifertak blir da konkurransedyktig på pris!


Størrelser i tommer: 18x15x13xDet er om lag samme antall i hver størrelse . Vi lagerfører norsk skifer fra Otta, Oppdal og Alta i beste kvalitet. Den norske skiferen egner seg meget godt til både inne- og utebruk. Dette fører til at vi kan selge skifer til gunstige priser. På denne siden er det mange bilder som gir inspirasjon samt noen videoer som viser hvordan skifer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg