torsdag 17. mai 2018

Ulike takkonstruksjoner

Norske Takstolprodusenters Forening: Takkonstruksjoner. Her finner du eksempler på ulike typer takkonstruksjoner som leveres av våre medlemsbedrifter. Tradisjonelle tak er gjerne et åstak eller et sperretak, eller en kombinasjon. Ordet tak; Takkonstruksjoner; Taktekking; Takformer; Bilder; Se også; Litteratur.


Mange ulike plantematerialer har vært brukt til å tekke tak. BufretLignendeKonstruksjonsprinsipp for takkonstruksjoner. Takkonstruksjoner utføres normalt med fagverkstakstoler eller med sperrer. I denne menyen presenterer vi ulike takløsninger med tegninger og beskrivelser under respektive kategori. Filene i dwg-format krever spesiell programvare.


Utførelse for de forskjellige takkonstruksjonene er vist i separate blader i Byggdetaljer, gruppe 5og 544. Terrassekonstruksjoner og glasstak er behandlet i . Ulike takkonstruksjoner dominerte i forskjellige deler av landet. Sperretaket dominerte på Vestlandet mens mønsåstaket dominerte . Gang-Nail-takstoler er en økonomisk byggemetode for ulike typer tak.


Gang-Nail-systemet gir løsninger på mange . Vi har levert økonomiske takkonstruksjoner gjennom å levere takstoler til driftsbygninger, boliger og institusjonsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg