torsdag 24. mai 2018

Oppbygging av gulv med varmekabler

Her ser du hvordan du bruker Weber Støpemørtel Ba en hurtigherdende mørtel som gir god. Oppbygging av kjellergulv med varmekabler. Heisann, Jeg skal innrede kjelleren i huset (1962) for .

Skal legge varmekabel på et betonggulv i kjeller. Ser for meg 3mm Depron, varmekabel og fiberarmert selvutgjevnende masse. Prinsipper om hvordan du støper gulv i kjeller, Betonggulv på grunn, Betonggulv med.


Betonggulv med varmekabler kan bygges opp som vist på tegning.

Varmekabler er løsningen når du støper gulvet i betong, eller benytter. Denne legges under betongen eller under flisene – avhengig av oppbyggingen ellers. Vegger er kun lecablokker og gulv betong. Legger med en link fra Anticimex som viser anbefalt oppbygging i både . Det å legge gulv i kjeller kan føre til et par ekstra problemstillinger i forhold til det å legge gulv i andre deler av boligen.


I mitt hus fra -har jeg uisolert, grovstøpt kjellergulv og grunnmur uten. Lime depron på gulv, varmekabel på armering, støp, gulv: Bygger . Disse bygger mindre og er sterke nok til å holde tyngden av påstøpet? Men er det realistisk med støpt gulv og varmekabler og fliser hvis vi kun .

Skadet kledning på vegger og gulv avdekkes. Badet må stå til tørk i dager før oppbyggingen kan starte. Weber Varmegulv kombinerer god varmeledning. Membran under påstøp på gulv og Toppmembran på vegg.


Oppbygging av våtrom med Protan membran montert under påstøp på gulv og evt. Undergulvets oppbygning: 2mm PU-bestandig fuktsperre skal alltid monteres før du velger underlagsfoam eller papp under parkett, tregulv eller laminat. Gulvvarme kan fungere fint sammen med både massivtre og parkett.


Fuktbevegelsene vil være større i et rom med varmekabler enn i et uten. Av sikkerhetsmessige årsaker skal alle Thermo-Floors varmekabler og . Har fått lagt inn varmekabler i gulvet, men fikk beskjed om å ikke bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg