fredag 4. mai 2018

Elektrisk dekorasjonspeis

Merke Eligent (ny pris: 129-) Fjernkontroll og oppheng for å feste på vegg følger med. Jeg selger en pent og lite brukt dekorasjonspeis, pga plassmangel.

Dekorasjonsovnen ble kjøpt hos Clas Ohlson, nypris på 99- Fjernkontroll følger med. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp elektrisk peis billig i nettbutikkene.


LED Elektrisk peis - veggmontert peis med realistisk flamme som skifter farge- farge nyanser.

Elektriske peisovner er produkter med lang historie og stor . En elektrisk peis kan plasseres hvor som helst i huset der du har et strømuttak ledig. Den er enkel å montere, og er like brukervennlig som en vanlig panelovn. Dette er en varmeovn på 6W for veggmontering, den kalles elektrisk peis på grunn av en meget.

Frittstående elektrisk peis med Optiflame teknologi. Elektrisk varme er den mest vanlig varmekilden. MAXBO tilbyr et stort utvalg av både tradisjonelle og moderne elektriske ovner. Varmen fra el-peiser er ren energi og gir ingen forurensning. Ingen installasjon nødvendig - rett i kontakt!


Velg en stilig, elektrisk peis og skap et koselig, varmt samlingspunkt i stua. Glen Dimplex gir deg energibesparende peiser med unikt design. Han smiler godt av sistnevnte investering; en elektrisk dekorasjonspeis fra Clas Ohlson, med en 18watts innebygget varmevifte. DIMENSJONER INNSATS 44X60XCM, DIMENSJONER RAMME 112X102XCM. EN MEGET FLOTT OG PLASSERINGSVENNLIG ELEKTRISK PEIS.


Gratulerer med deres nye ”elektiske peis” fra Blue Sky AS. Dekorasjonspeisen kan brukes med eller uten varmeeffekt. Brukte elektriske og elektroniske produkter, deriblant alle typer batterier, skal leveres til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg